Wie is Moba?

Wereldwijd toonaangevende fabrikant van
machines voor het sorteren, verpakken en
 
verwerken van eieren

 

 

Moba is wereldmarktleider in eiersorteer-, verpakkingsmachines en breakers voor de verwerking van eieren. Van ontwerp, ontwikkeling, installatie tot service. Vanuit dertien kantoren en samen met 800 collega’s over de hele wereld bouwen we dagelijks aan de meest hoogwaardige technische producten en beste klantrelaties. Dit is waar we nu staan:

MISSIE
Het is onze missie om onze klanten wereldwijd te ondersteunen bij het continu verbeteren van hun bedrijf. Dit doen wij door de beste oplossingen voor het sorteren en verwerken van eieren te ontwikkelen, te realiseren en te onderhouden. 

VISIE
Het is onze visie om voedselproducenten wereldwijd in staat te stellen om de groeiende wereldbevolking - met haar continu veranderende voorkeuren - te voeden met op ei gebaseerde voeding die veilig, hoogwaardig, smakelijk en betaalbaar is.

BETROUWBAARHEID
Onze kernboodschap is dat wij ernaar streven een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten door end-to-end oplossingen met de beste waarde te leveren, zowel nu als in de toekomst.

     HOME    OVER MOBA     VACATURES     STAGES EN BBL-TRAJECTEN     NIEUWS    CONTACT