Stages en BBL-trajecten


Leren en werken in de techniekSTAGE OF AFSTUDEREN

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats of afstudeeropdracht? Wij bieden interessante mogelijkheden waarbij je praktijkervaring kunt opdoen, kennis kunt delen, interessante projecten en werkzaamheden kunt uitvoeren en natuurlijk werkervaring kunt opdoen. Je krijgt de kans om onze organisatie vanuit verschillende perspectieven te leren kennen en te bouwen aan een netwerk van kennisexperts om je heen. Graag geven wij je een kijkje in wat er zoal mogelijk is op het gebied van stages. Wil je weten welke plekken er nog beschikbaar zijn? Neem contact met ons op de mogelijkheden te bespreken! 

R&D SOFTWARE

In een multidisciplinair team werk je mee aan de lopende projecten, waarbij je een bijdrage kan leveren aan ideeën en oplossingen, meedoet in het scrumproces en samen met het team software gaat ontwikkelen en testen. Wij leren jou relevante skills op het gebied van C++, Object Oriented programmeren, het werken volgens het Agile scrum Proces, Javascript, testautomatisering, unit testen en bijvoorbeeld ontwikkeling in (real time) Linux omgevingen. Kortom, in korte tijd veel zien en leren om inzicht te krijgen in onze organisatie en erachter te komen waar jouw kwaliteiten liggen!


R&D HARDWARE

In een multidisciplinair team werk je mee aan de ontwikkeling van nieuwe modules en testmiddelen. Waar jij kennis mee kan maken bij Moba? We werken met diverse technieken, zoals vision, ultrasoon, magnetisch en pneumatiek. We hebben uitgebreide kennis van Eplan en PCB ontwerp. Ook beschikken we over een proefwerkplaats waar bijvoorbeeld een klimaatkast, warmtebeeldcamera en oscilloscoop staat om de nieuwste technieken, concepten en PCB’s te kunnen testen. Je draait mee in een team met ervaren collega’s, van elkaar leren is de sleutel. Kortom, veel kans om je talent te ontwikkelen!
R&D MECHANISCH

In een multidisciplinair team werk je bijvoorbeeld mee aan de ontwikkeling van een nieuwe loader met een kleine footprint en lage kostprijs, het onderzoeken van een alternatief weegsysteem of onderzoek naar hergebruik van materialen en testen van vervangende materiaalsoorten. Waar wij trots op zijn? Onze eigen spuitgietmachines, matrijzenmakerij, 3D printer, plaatlaser, buislaser, CNC-zetters, (robot)lassers, een afgesloten proefwerkplaats, patentdeskundigen, duurtestafdeling, verpakkingsspecialisten en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Er zijn veel mogelijkheden, samen kijken we naar een stage die bij jou past!

ASSEMBLAGE MECHATRONISCH/MECHANISCH

Binnen de afdeling Assemblage werken wij met 16 sub-afdelingen, waarbij elk team werkt aan een deel van het totale portfolio van Moba. Als stagiair draai jij mee binnen één van onze teams en help je mee met het bouwen en testen van een complete machine of een machinedeel. Afhankelijk van je opleiding ben je verantwoordelijk voor zowel het mechanische vlak als de besturing hardware (machine bekabeling) en het software matig configureren van de machine(delen). Samen met je team bewaak je de kwaliteit en kwantiteit van de output en je zorgt ervoor dat het voldoet aan de afgesproken specificaties en tijdigheid. 


ELEKTRO(NICA)

Tijdens jouw stage werk je mee aan het assembleren, bedraden, testen, instellen en programmeren van elektro(technische) modules en producten, zoals besturingskasten en detectieapparatuur. Waar wij trots op zijn? We werken met de nieuwste technologieën,

zoals spectrumanalyse-apparatuur en akoestische sensoren!
TECHNISCHE DIENST

Onze afdeling Technische Dienst is verantwoordelijk voor alle Moba-locaties in Nederland. Jouw stage richt zich op alle voorkomende werkzaamheden, die passen bij een allround elektrotechnisch monteur in opleiding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het volledig aanleggen of aanpassen van 230 Volt/400 Volt en data installaties en storingonderzoek (eerste lijn) van gebouw gebonden installaties en productiemachines. Natuurlijk word je begeleid door een supervisor, die jou de kneepjes van het vak leert! 

BBL-TRAJECTEN

Heb jij interesse in techniek en wil je leren en werken combineren? Dan kan jij in samenwerking met Moba een BBL-opleiding gaan volgen. Het is mogelijk om dit te doen via de BTO (Barneveldse Techniek Opleiding). Neem hiervoor eens een kijkje op www.btobarneveld.nl. Je gaat twee dagen in de week naar school en daarnaast werk je 3 dagen in het bedrijf. Onder begeleiding van een praktijkopleider leer je je vak en word je opgeleid op MBO niveau (niveau 2, 3 en/of 4). Een mooie kans om binnen de techniek aan het werk te gaan!

LASSEN

Samen met jouw team bewerk je RVS-constructie en plaatwerkdelen door middel van MIG en/of TIG-lassen. Je programmeert en stelt diverse lasmachines en/of CNC-lasrobot en  zorgt ervoor dat de onderdelen tijdig en volgens de afgesproken specificaties en kwaliteit wordt geleverd! 

CNC-KANTEN

Samen met jouw team bedien je diverse CNC kantbaken. Aan de hand van tekeningen maak je zelf programma’s en stel je machines in met de juiste gereedschappen. Een mooie uitdaging, want hoge kwaliteit is van belang!

ELEKTRO(NICA)

Tijdens jouw stage werk je mee aan het assembleren, bedraden, testen, instellen en programmeren van elektro(technische) modules en producten, zoals besturingskasten en detectieapparatuur. Waar wij trots op zijn? We werken met de nieuwste technologieën, zoals spectrumanalyse-apparatuur en akoestische sensoren!

ASSEMBLAGE MECHATRONISCH/MECHANISCH

Binnen de afdeling Assemblage werken wij met 16 sub-afdelingen, waarbij elk team werkt aan een deel van het totale portfolio van Moba. Als stagiair draai jij mee binnen één van onze teams en help je mee met het bouwen en testen van een complete machine of een machinedeel. Afhankelijk van je opleiding ben je verantwoordelijk voor zowel het mechanische vlak als de besturing hardware (machine bekabeling) en het software matig configureren van de machine(delen). Samen met je team bewaak je de kwaliteit en kwantiteit van de output en je zorgt ervoor dat het voldoet aan de afgesproken specificaties en tijdigheid. TECHNISCHE DIENST

Onze afdeling Technische Dienst is verantwoordelijk voor alle Moba-locaties in Nederland. Jouw stage richt zich op alle voorkomende werkzaamheden, die passen bij een allround elektrotechnisch monteur in opleiding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het volledig aanleggen of aanpassen van 230 Volt/400 Volt en data installaties en storingonderzoek (eerste lijn) van gebouw gebonden installaties en productiemachines. Natuurlijk word je begeleid door een supervisor, die jou de kneepjes van het vak leert! 

WAT COLLEGA'S OVER MOBA ZEGGEN?
WERKEN BIJ MOBA IS WERKEN AAN JE TOEKOMST!

MEER WETEN OVER WERKEN BIJ MOBA?

Neem contact met ons op of verstuur je sollicitatie via de e-mail!

0342-455655 | recruitment@moba.net


     HOME     OVER MOBA     VACATURES     STAGES EN BBL-TRAJECTEN     NIEUWS     CONTACT