Wat biedt Moba jou?

 

Een mensgerichte werkomgeving waar ontwikkeling centraal staat

Als je bij Moba komt werken, kies je voor een innovatieve organisatie met een stevige marktpositie. Een gezond bedrijf dat in eigen beheer hoogwaardige technische producten ontwerpt, ontwikkelt en wereldwijd installeert.

Graag halen wij het beste uit elkaar en uit onszelf en daar willen wij jou graag voor belonen. Moba heeft goede arbeidsvoorwaarden die marktconform zijn, maar minstens zo belangrijk voor ons is de werksfeer en de mogelijkheden om je als individu te ontwikkelen.

 

MEDEWERKER STAAT CENTRAAL

De medewerker staat bij ons centraal. We zorgen dat iedereen goed geïnformeerd blijft via bijeenkomsten, een personeelsblad en een actieve personeelsvereniging. Daarnaast kan je op de maandelijkse borrel bijpraten met collega’s die je wat minder vaak ziet. Ook wordt er elke vrijdag een hobby-avond georganiseerd. Binnen de organisatie heerst een persoonlijke, informele werksfeer.  

OPLEIDING EN ONTWIKKELING

We bieden de kans je talent te ontwikkelen, uitdagingen aan te gaan en een bijdrage te leveren aan ons wereldwijde succes. Werken bij Moba is werken in een organisatie die ruimte biedt voor individuele ontwikkeling. Wij bieden veel stageplekken en leiden ook veel medewerkers zelf op en daarbij werken we toe naar verschillende diploma’s. Wij bieden een goed inwerktraject en waar nodig extra ondersteuning om goed binnen organisatie te ‘landen’. We streven ernaar om daarbij vrijheid te geven maar tegelijkertijd structuur te bieden. Duidelijkheid over hoe je je werk moet doen maar ook vertrouwen van de leidinggevende.

Wij maken leren mogelijk en streven daarbij naar flexibiliteit, eigenaarschap en een goede werk/privébalans. Deze arbeidsvoorwaarden zijn voor ons minstens zo belangrijk als de ‘traditionele’ arbeidsvoorwaarden.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Wanneer je bij Moba komt werken, wordt er het een en ander van je verwacht. We verwachten dat je met jouw talent topkwaliteit levert en daar ook verantwoordelijkheid voor neemt! Hier tegenover staan natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden:

  • Marktconform salaris, afhankelijk per functie
  • 27 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen
  • 10% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld
  • Ruimte om eigen werktijden in te delen (flexibele werktijdenregeling)
  • Indien mogelijk in jouw functie een thuiswerkregeling
  • Uitstekende pensioenregeling (PME)
  • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden als nationaal bedrijfsfitnessplan Nederland en collectieve verzekeringen.

WERKEN BIJ MOBA IS WERKEN AAN JE TOEKOMST!

     HOME    OVER MOBA     VACATURES     STAGES EN BBL-TRAJECTEN     NIEUWS     CONTACT