Sollicitatieprocedure

Wat kan je verwachten als je bij ons solliciteert?


Stap 1 Jouw sollicitatie
Ben je op onze website een vacature tegengekomen die je op het lijf geschreven is en denk je dat jij bij onze organisatie past? Solliciteer dan online met CV en motivatiebrief! Na je sollicitatie ontvang je een bevestiging via de e-mail. Via dezelfde e-mail kan je een account aanmaken op onze sollicitatieportal. Dit is ons communicatiekanaal tijdens de sollicitatieprocedure.

Stap 2 Beoordeling sollicitatie
Je sollicitatie wordt beoordeeld. Binnen twee weken kan jij rekenen op een reactie via de telefoon of per e-mail. Je hoort dan of je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismaking. Vaak stemmen we in het kort ook vast het één en ander af.

Stap 3 Kennismakingsgesprek
In de meeste gevallen vindt het eerste gesprek plaats met de recruiter en lijnmanager. Tijdens dit gesprek kom je meer te weten over Moba, de afdeling en de functie. Ook zijn wij heel benieuwd wie jij bent als persoon en kijken we of jij mogelijk goed past binnen het team.

Stap 4 Vervolggesprek
Als de eerste kennismaking vanuit beide partijen naar tevredenheid verloopt, plannen we graag een vervolggesprek in. Dit gesprek is bijvoorbeeld met een senior en/of directe collega, die met een andere blik bekijken of jij van toegevoegde waarde kan zijn binnen onze organisatie. Zij kunnen jou meer vertellen over de dagelijkse praktijk van jouw werkzaamheden.

Stap 5 Assessment
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure en vindt plaats met een extern bureau.

Stap 6 Arbeidsvoorwaardengesprek
Zijn we na de gesprekken allebei nog steeds enthousiast? Dan plannen we graag een arbeidsvoorwaardengesprek in. Je kan hier vast even kijken als je benieuwd bent naar wat wij jou als organisatie kunnen bieden. Hopelijk mogen wij jou na dit laatste gesprek verwelkomen als nieuwe collega bij Moba! 

     HOME    OVER MOBA     VACATURES     STAGES EN BBL-TRAJECTEN     NIEUWS     CONTACT