Over Moba

Over Moba

ONS VERHAAL

In 1947 richtte Job Mosterd in Barneveld Moba op. Mosterd was gefascineerd door techniek en heeft Moba in de pluimveesector tot een toonaangevende speler gemaakt. Dankzij continu innoveren en vooral luisteren naar zijn klanten, bouwde hij Moba op. Daarnaast vond hij het ook belangrijk dat zijn personeel zich thuis voelde en met plezier naar het werk ging. Deze visie delen wij nog steeds.

ONZE MISSIE

Onze missie is het op de meest efficiënte manier ontwikkelen en produceren van op maat gemaakte oplossingen voor het sorteren, verpakken en verwerken van consumptie-eieren en het bieden van uitstekende service op wereldniveau.

Martin Teunissen;

Chef plaatwerkfabricage

Moba is technisch van alle markten thuis. Maar ook organisatorisch en logistiek lopen we voorop. Neem nou mijn tak van sport: plaatwerk. Onze R&D-afdeling is inmiddels zeer bedreven in het ontwerpen in plaatwerk. Ingenieuze constructies die door uitgekiend zetwerk beresterk kunnen zijn, worden als separate plaatwerkproducten in slimme samenstellingen bijeengebracht. Een lasersnijder snijdt de producten en indien wij onze werkvoorbereiding goed gedaan hebben, komt daaruit een ‘bouwplaat’ tevoorschijn die precies de juiste onderdelen bevat voor een productieorder.

WERELDWIJD MARKTLEIDER

MOBA geniet het vertrouwen van de pluimveesector  

Innovatie, kwaliteit en een uitstekende service: al sinds de oprichting van MOBA in 1947 zorgt Moba voor producten waar ondernemers in de pluimveesector op vertrouwen. Aandacht voor detail en teamwork zijn voorwaarden om de beste eiersorteer- en verpakkingsmachines in de wereld te produceren. Behoor jij ook tot de beste specialisten op jouw vakgebied? Dan nodigen wij jou uit voor een kennismaking en rondleiding door onze fabriek!

Over Moba

In 1947 richtte Job Mosterd in Barneveld Moba op. Mosterd was gefascineerd door techniek en heeft Moba in de pluimveesector tot een toonaangevende speler gemaakt. Dankzij continu innoveren en vooral luisteren naar zijn klanten, bouwde hij Moba op. Daarnaast vond hij het ook belangrijk dat zijn personeel zich thuis voelde en met plezier naar het werk ging. Deze visie delen wij nog steeds....

Meer over Moba
Moba group

Stationsweg 117
Postbus 7
3770 AA Barneveld

0342 – 455 655